Cat S41

3. září 2017 - zdroj tisková zpráva Cat phones

Společnost Cat phones uvádí robustní a odolný chytrý telefon Cat S41 s velkou a výkonnou baterií, která vás udrží v kontaktu bez ohledu na to, jak náročné výzvy váš den přinese.

Cat S41 je nástupcem chytrého telefonu Cat S40, používaného zákazníky, kteří pracují v řadě průmyslových odvětví nebo se účastní rekreačních aktivit náročných pro mobilní telefon. Tito zákazníci pocházejí z různých odvětví, včetně stavebnictví, zemědělství, bezpečnosti a servisu vozidel, nebo se účastní aktivit, jako je například pěší turistika, rybolov a cyklistika. Nový Cat S41 je vybaven vylepšeními a klíčovými vlastnostmi, o kterých společnost Cat phones ve svém průzkumu zjistila, že jsou pro tyto zákazníky opravdu hodnotné, zejména pokud jde o kapacitu baterie, robustní ověřování a zobrazovací technologie.

Cat S41 má ve svém srdci obrovskou baterii o kapacitě 5000 mAh, která poskytuje až 44 dní pohotovostního režimu nebo až 38 hodin hovoru v síti 3G. To je užitečné, když během dne nemůžete své zařízení nabíjet. Je dostatečně výkonný pro nabíjení jiných zařízení a příslušenství. Pomocí funkce Battery Share (sdílení baterií) můžete změnit váš telefon na napájecí banku.

Cat S41

Pomocí dodaného konektoru USB pro sdílení baterií může Cat S41 dobíjet jiný výrobek nebo příslušenství. Jakmile je však na S41 dosaženo vyhrazené úrovně nabití baterie, která se nastavuje pomocí snadno ovladatelného posuvníku v aplikaci, napájení se zastaví. Tím je zajištěno, že si uživatel udržuje kontrolu, a může používat své zařízení jako napájecí banku, aniž by musel kontrolovat, zda si ponechává dostatečnou kapacitu pro sebe.

Ve studii, které se zúčastnilo téměř 22 000 uživatelů telefonů Cat, více než tři čtvrtiny uživatelů (76%) uvedly, že dlouhá životnost baterie je pro ně nezbytná, a 98% uživatelů ji považuje za velmi cennou klíčovou vlastnost. Z průzkumu rovněž vyplývá, že 76% uživatelů zničilo svůj předchozí mobilní telefon, a že pociťovali frustraci v důsledku problémů s komunikací a s použitelností přístroje, který byl často jejich jediným prostředkem komunikace. Není překvapením, že 94% majitelů telefonů Cat uvádí, že jejich telefon je odolný proti pádu, zatímco 71% říká, že je pro ně nezbytná obrazovka odolná proti poškrábání.

"Cat S41 je nekompromisní chytrý telefon, který je opravdu vhodný pro náročné prostředí, ve kterém naši zákazníci své telefony používají. Pečlivě jsme naslouchali a řídili jsme se podle toho, o čem víme, že je pro zákazníky nejdůležitější. Tak vznikl chytrý telefon S41. Výkonný a robustní chytrý telefon s obrovskou baterií umožňující sdílení, který tyto požadavky splňuje," uvedl Peter Stephens, generální ředitel společnosti Bullitt Group, která je globálním držitelem mobilní licence pro společnost Caterpillar.

Model Cat S41 staví na dědictví telefonů Cat, robustních zařízení s vysokou odolností proti vodě a prachu se stupněm krytí IP68 a podle požadavků normy MIL SPEC 810G. Stejně jako všechny chytré telefony Cat v této řadě, je model Cat S41 zkonstruován tak, aby vydržel opakované testy pádu na beton z výšky 1,8 metru při jakékoli orientaci. Je také testován na vodotěsnost až do hloubky 2 metry pod vodou po dobu jedné hodiny. Dále je schopen odolat teplotním šokům. Jeho velký a jasný 5" displej Full HD je chráněn nejnovějším sklem Corning® Gorilla® Glass 5, odolným proti poškrábání, a umožňuje čtení i na přímém slunečním světle. Displej je dotykový, a lze jej ovládat mokrými prsty nebo v rukavicích. Cat S41 má také fotoaparát, který funguje i pod vodou.

Klíčové specifikace

  • Obrovská baterie (5000 mAh) s dobou pohotovosti až 44 dní, nebo délkou hovoru v síti 3G až 38 hodin. Schopnost nabíjet další zařízení a příslušenství pomocí funkce napájecí banky Battery Share - kabel je součástí dodávky.
  • Vodotěsnost / odolnost vůči prachu (IP68), testováno pádem z výšky 1,8 m na beton, vyhovuje požadavkům normy MIL SPEC 810G, chráněno sklem Gorilla ® Glass 5
  • AndroidTM Nougat
  • 3GB RAM, 32GB ROM. Rozšiřitelná paměť (microSDTM až 2TB)
  • Osmijádrová čipová sada MediaTek 2,3 GHz
  • Zadní kamera 13 MP s LED bleskem, autofokus s PDAF, přední kamera 8 MP, obě fungují pod vodou
  • LTE Cat 6, VoLTE, VoWiFi
  • Super jasný dotykový displej 5" FHD, optimalizovaný pro venkovní použití, který lze ovládat mokrými prsty nebo v rukavicích
  • Texturovaný design, velmi dobře padne do ruky
  • Programovatelná klávesová zkratka užitečná pro službu Push to Talk (PTT), SOS (osamělý pracovník) nebo pro snadné spuštění baterky nebo fotoaparátu
  • Spravovaný katalog aplikací a obsahu

Chytrý telefon Cat S41 má výrobcem doporučenou maloobchodní cenu 449 EUR, a bude k dispozici od 31. srpna prostřednictvím serveru http://www.catphones.com a několika maloobchodníků a operátorů.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum