Nové O2 FREE tarify

6. června 2017 - zdroj tisková zpráva O2

O2 vylepšuje nabídku tarifů a přináší více mobilních dat pro jednotlivce i v balíčku O2 Spolu

  • O2 přidává data do oblíbeného balíčku O2 Spolu
  • Více dat nabídnou také dva nové tarify pro jednotlivce
  • Pro zákazníky, kteří chtějí platit nižší účty, nabízí nejdostupnější neomezené volání.
  • Všechny služby v zemích EU mohou zákazníci od poloviny června čerpat bez příplatku stejně jako doma

Operátor O2 přichází od poloviny letošního června s vylepšenou produktovou nabídkou. Novinky operátor přinese v nabídce individuálních tarifů FREE i ve skupinovém balíčku O2 Spolu. Neomezené volání, SMS i datové balíčky včetně jejich obnovy nově umožní O2 svým zákazníkům čerpat za stejných podmínek jako doma také v zemích Evropské unie.

O2 Spolu

Balíček O2 Spolu s více daty

Nedávno představený rodinný tarif O2 Spolu, který za 666 korun měsíčně pro jednoho nabízí neomezené volání, SMS, 3 GB mobilních dat a k tomu digitální televizi O2 TV na čtyřech různých zařízeních za jedinou korunu, se během krátké doby stal hitem mezi zákazníky. O2 za pouhý první měsíc od jeho zavedení prodalo klientům tisíce balíčků.

"Od poloviny června jsme se proto rozhodli nabídku tarifu O2 Spolu rozšířit. Za stokorunu navíc získají naši zákazníci dvojnásobek dat - 6 gigabajtů. Přidáváme také tarif s 10 gigabajty mobilních dat a 300 minutami mezinárodního volání. Tento tarif pak bude stát 966 korun," popisuje Silvia Cieslarová, ředitelka mobilního segmentu v O2 a dodává, že uvedené balíčky je navíc možné v rámci jednoho tarifu O2 Spolu mezi sebou jakkoliv kombinovat.

Tarify FREE

Nové tarify FREE pro náročnější zákazníky

Od poloviny června O2 rozšíří také nabídka tarifů pro jednotlivce. Pro zákazníky, kteří v tarifu požadují větší porci dat, v ní přibude nový tarif FREE 6 GB. Ten zákazníkům za 100 korun měsíčně navíc nabídne o 4,5 GB dat více než stávající tarif FREE CZ. Tarif Free CZ doposud využívá nejvíce zákazníků a naprostá většina z nich využije méně jak 80 % měsíčního datového objemu. Proto se O2 tento tarif rozhodlo zachovat v nabídce beze změny. Náročnějším zákazníkům pak O2 od poloviny června nabídne tarif FREE 20 GB dat a 600 minutami volání do zahraničí za 1 699 korun.

Nejdostupnější neomezený tarif pro ty, kteří chtějí platit méně

" Třetina našich zákazníků stále nevlastní chytrý telefon, a proto pouze volají a posílají SMS. Takoví zákazníci namísto velkého objemu dat v tarifu uvítají nižší telekomunikační účet. Nejvhodnější je tak pro ně náš tarif FREE O2 60, který jako jediný na trhu nabízí za nízkou cenu neomezené volání a SMS v rámci sítě O2," dodává Silvia Cieslarová. Výhodné neomezené volání do všech sítí a základní porci dat pak nabídne tarif FREE 200 MB.

Nová nabídka začne platit od 15.6., lidé už nyní mohou zíksat více informací a registrovat svůj zájem na webu www.o2.cz/vylepsujeme-tarify

Služby v zemích Evropské unie za domácí ceny

Všem zákazníkům s roamingovým tarifem Svět Basic nabídne O2 od 15. června v zemích Evropské unie služby za stejné ceny, jaké platí v České republice při volání a posílání SMS do ostatních sítí. Na cestách do oblíbených evropských destinací budou moct využívat za domácí ceny i mobilní data a to včetně jejich obnovy.

O2 navíc svým klientům jako jediný český operátor nabízí také Chytré cestovní pojištění v mobilu. Po jeho sjednání se pojištění zákazníkům automaticky aktivuje pokaždé, když se telefon přihlásí do zahraniční sítě. Klientům to zjednodušuje cestování za hranice, jelikož nemusí na své pojištění myslet a řešit jej před každou cestou zvlášť.

Od poloviny června začne O2 také nabízet nový jednorázový datový balíček Top Svět, který nabídne 150 MB mobilních dat za 499 korun ve více než dvaceti nejoblíbenějších světových destinacích mimo území Evropské unie.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum