Gionee představila novou řadu telefonů A1 a A1 Plus

14. května 2017 - zdroj tisková zpráva

Společnost Gionee představila novou řadu telefonů A1 a A1 Plus zaměřených na selfie

Společnost Gionee představila na mobilním světovém veletrhu MWC 2017 novou řadu smartphonů série A - A1 a A1 Plus. Tyto nové výrobky obsahují charakteristický prvek vývoje společnosti Gionee, baterii s dlouhou životností, a zaměřují se také na zvýšenou kvalitu fotografií selfie.

Super selfie

Řada A zůstane základní výrobní řadou společnosti Gionee pro zahraniční trhy a zaměří se na výkonnost selfie. Uživatelé telefonu A1 Plus, který je vybaven 20 megapixelovým selfie fotoaparátem a zadním duálním fotoaparátem o rozlišení 13+5 megapixelů, si budou moci pořizovat ostré a přirozeně vypadající selfie a snímky v jakémkoliv světle.

Gionee představuje novou řadu telefonů A1 a A1 Plus zaměřených na selfie

Pro zajištění dokonalého zážitku při pořizování selfie je využíván nastavitelný blesk, který osvětluje tváře rovnoměrně a jemně. Efekt jemného osvětlení dokáže vylepšit vzhled obličeje, dát mu přirozenou záři a ruměnec. Pokročilý nezávislý algoritmus obličeje společnosti Gionee automaticky rozezná tvář uživatele a použije nastavené přikrašlování.

Super baterie

Dle tradice společnosti Gionee budou oba telefony A1 a A1 Plus vybaveny bateriemi s dlouhou životností a poskytnou uživatelům bezchybnou zkušenost. Pro zajištění stálého výkonu zařízení bylo využito vývoje integrovaného řešení softwaru a hardwaru.

Telefon A1 Plus obsahuje baterii s kapacitou 4550 mAh, A1 s kapacitou 4010 mAh, které poskytnou uživatelům dostatečný výkon v průběhu dne a více i v případě video streamů, her náročných na grafiku nebo GPS navigace.

Gionee nabízí s telefony řady A ultra rychlé dobíjení 18W s dvojitými čipy dobíjení pro rychlejší, bezpečnější a bezproblémové nabíjení. Tento telefon může být plně dobit během 2 hodin* (laboratorní údaje). Navíc byla k tomuto telefonu navržena přizpůsobená nabíjecí sada v jedinečném odstínu značky.

Super zážitek

Bezchybná spolupráce hardwaru a softwaru umožňuje zařízením řady A pracovat rychle a šetřit energii. Telefon A1 Plus je vybaven procesorem MTK Helio P25, zatímco A1 běží na procesoru Helio P10. Obě tato zařízení jsou založena na aktuální verzi Android 7.0. S operační pamětí 4 GB a úložištěm 64 GB zvládají provádění mnoha operací najednou, včetně datově náročných aplikací a her, bez prodlev nebo zpomalení.

Tentokrát společnost Gionee zabudovala do řady A1 a A1 Plus systém Waves MaxxAudio díky spolupráci s Waves Audio, přední světovou společností vyvíjející audio DSP technologie a laureátem ocenění Technical GRAMMY. Ve spojení se systémem stereo reproduktorů A1 Plus' nabízí uživatelům silnější a přirozenější zvukový přenos.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum