Smartphony Honor s Marvel Studios

20. října 2016 - Sen-čen (Čína) - zdroj tisková zpráva

Světová značka smartphonů Honor se spojila s Marvel Studios, aby s filmem Doctor Strange přinesla na plátna kin „Statečnost".

Světová značka smartphonů Honor dnes oznámila svou spolupráci s Marvel Studios při jejich velmi očekávaném filmu „Doctor Strange", ve kterém se objeví její telefon nejnovější generace. Toto partnerství bude kromě zobrazení telefonního zařízení společnosti Honor v tomto filmu zahrnovat také sérii společných propagačních kampaní online a offline.

Honor 8 a film Doctor Strange

Spojenectví se studiem Marvel je nejnovějším iniciativou ze série kreativních a dynamických marketingových kampaní společnosti Honor, která je konkrétně zaměřena na generaci z přelomu tisíciletí. Značka Honor aplikuje zcela odlišný přístup, když využívá příležitosti spojení s generací z přelomu tisíciletí pomocí celé řady partnerství v různých oblastech, jako např. svět hudby, kino, hry a extrémní sporty. Společné zaměření na globální uživatele a emocionální vztah zákazníků, kterými se obě značky vyznačují, činí toto partnerství přirozeným doplněním.

„Opravdu chceme naši značku oživit způsoby, které promlouvají ke generaci z přelomu tisíciletí. Jsme nadšeni z partnerství se světovou značkou, jakou je Marvel, která inspiruje diváky z celého světa, stejně jako značka Honor usiluje o posílení a inspiraci svých zákazníků," uvedl Steven Wang, marketingový ředitel společnosti Honor.

„Studio Marvel je velmi potěšeno partnerstvím se značkou Honor," poznamenala Mindy Hamilton, viceprezidentka globálních partnerství společnosti Marvel. „Generace z přelomu tisíciletí je pro nás klíčovou demografickou skupinou a partnerství se značkou Honor nám umožňuje zůstat v popředí technologie a experimentovat se způsoby, jakými je můžeme oslovit."

Film „Doctor Strange" z produkce Marvel Studios, s Benedictem Cumberbatchem v hlavní roli, vypráví příběh o světoznámém neurochirurgovi Dr. Stephenu Strangovi, který v boji o vyléčení po hrozivé autonehodě nachází mocnou magii na záhadném místě.

Film „Doctor Strange" se ukázal být přirozeným kandidátem pro partnerství se značkou Honor. Hodnoty, kterými se prokazuje hlavní hrdina - rozhodnost, odvaha jít svou vlastní cestou - a jeho konkrétní vztah k technologii z něj činí vhodného představitele značky Honor, která usiluje o zmocnění generace z přelomu tisíciletí pomocí technologie. Ekosystém studia Marvel je plný pestrobarevných, technicky zdatných a inspiračních postav, které se jeví jako ideální kulisa pro prezentaci technologie značky Honor, která inspiruje uživatele z celého světa k velkým snům, k tomu být mladý duchem a být statečný - stejně jak uvádí jejich slogan „Pro statečné" (For the Brave).

Honor 8, nejnovější telefon, který je jejich vlajkovou lodí, tuto vizi dokonale představuje. Se svým pokročilým systémem fotoaparátu se duálními čočkami, čtečkou otisku prstů s programovatelným tlačítkem Smart Key a vytříbeným designem lesklého vrstveného skla rozšiřuje tento smartphone sféru možností pro zákazníky. Honor 8 je dostupný v safírové modři (Sapphire Blue), perleťově bílé (Pearl White) a půlnoční černé (Midnight Black).

Film Doctor Strange bude ve Spojeném království promítán 25. října a v USA 4. listopadu. Značka Honor bude také aktivně propagovat toto partnerství v různých zemích včetně Ruska, USA, Německa, Spojeného království, Francie, Itálie, Španělska, Finska, Polska, Česka, Švédska, Srbska, Malajsie, Spojených arabských emirátů, Kuvajtu a Saudské Arábie.

S podporou společnosti Honor se slavnostní premiéra filmu se zástupci značky Honor a účinkujícími ve filmu „Doctor Strange" společnosti Marvel Studios uskuteční 20. října, po ní bude následovat 27. října akce Science of the Marvel Cinematic Universe, která bude oslavou technologie tvořící kinosvět Marvel. Značkové téma smartphonu Honor 8 bude také propagováno na celém světě. Pro další informace navštivte webovou stránku www.hihonor.com/global/events/doctorstrange.

O značce Honor

Honor je přední světovou značkou na poli smartphonů. Tato značka byla založena s cílem naplnit svůj slogan „pro statečné" (for the brave) a snaží se uspokojovat potřeby generace z přelomu tisíciletí prostřednictvím nabídky výrobků optimalizovaných pro internet, které svým uživatelům nabízí skvělé možnosti, podporují akčnost a kreativitu a umožňují jim plnit si své sny. Díky tomu se značka Honor odlišuje od ostatních a sama naplňuje svůj slogan statečnosti v tom smyslu, že dělá věci jinak a snaží se zákazníkům nabízet jenom ty nejmodernější technologie a inovace.

O Marvel Entertainment

Marvel Entertainment, LLC, plně vlastněná dceřiná společnost The Walt Disney Company, patří k předním světovým tvůrcům zábavy využívající známé postavy, uvádějící na scénu více než 8 000 postav, které se objevily v různých médiích za posledních 75 let. Marvel má výsadní právo k použití svých postav v zábavě, k udělování licencí a k publikování. Více informací naleznete na marvel.com. © 2016 MARVEL

O filmu „Doctor Strange" studia Marvel

Z líhně Marvel Studios přichází „Doctor Strange", příběh světoznámého neurochirurga Dr. Stephena Strange, jehož život se navždy změní po hrozné autonehodě, která mu znemožní používat ruce. Když ho zklame tradiční medicína, je nucen hledat způsoby léčení a naději v nepravděpodobném místě - tajemné enklávě známé jako Kamar-Taj. Brzy zjistí, že se nejedná pouze o centrum léčení, ale také o první linii boje proti nevídaným temným silám, které usilují o zničení naší reality. Velmi záhy je Strange - vybaven nově nabytými magickými silami - nucen volit, zda se vrátit ke svému šťastnému životu a postavení, nebo na vše zapomenout a chránit svět jako nejmocnější existující mág.

Ve filmu „Doctor Strange" účinkují Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong, Michael Stuhlbarg, Benjamin Bratt a Scott Adkins, Mads Mikkelsen a Tilda Swinton, režisérem je Scott Derrickson, producentem Kevin Feige. Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Stephen Broussard, Charles Newirth a Stan Lee se ujali role výkonných producentů. Jon Spaihts a Scott Derrickson & C. Robert Cargill jsou autory scénáře. Přidejte se k doktoru Strange na jeho nebezpečné, tajemné a intelektuálně náročné cestě, když film Doctor Strange z Marvel Studios vejde v USA do kin 4. listopadu 2016.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum