Smartphone M6 Note

6. října 2017 - zdroj tisková zpráva

Smartphone M6 Note společnosti Meizu Technology získal první den 200 000 objednávek

M6 Note, první smartphone od přední společnosti spotřební elektroniky Meizu Technology Co., Ltd. (Meizu), obsahující procesor Qualcomm, se ukázal jako tržní hit, který zaznamenal předprodejní objednávky ve výši 6,3 milionů během 24 hodin po jeho debutu 23. srpna, kdy dosáhl prodeje 200 000 kusů již první den.

V duchu poslání série M „Kvalita pro mladé" smartphone M6 Note poskytuje nejvyšší úroveň hardwarové konfigurace a přináší svým uživatelům vynikající fotografické zážitky. Dosahuje tak tržní vyváženosti mezi solidním výkonem a cenovou dostupností, přičemž cena se pohybuje od 1 999 do 1 699 CNY (164,95 - 254,99 USD).

Snímek z M6 Note. Rychlý výkon, rychlý duální fotoaparát.(PRNewsfoto/Meizu)

„Tato prodejní čísla nejsou jen potvrzením tvrdé práce našich technických a projektových týmů, ale prokazují, že strategie společnosti Meizu pro poskytování kvality pro mladé je vítězná," řekl Li Nan, viceprezident společnosti Meizu Technology Co. a prezident série M. „Mladá generace hledá lepší spotřebu. Smartphone M6 Note obsahuje kombinaci velmi očekávaného procesoru Qualcomm Snapdragon 625 a snímače SONY IMX 362, která tento trend nabízí za přijatelnou cenu."

M6 Note poskytuje vynikající kvalitu a funkce, jak je uvedeno níže:

Celková výkonnost

Smartphone M6 Note je vybaven okta-jádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon 625, který je postaven na technologií FinFET CMOS s výkonem 14 nm LPP (Low Power Plus), a podporuje až o 35 procent nižší spotřebu energie než jeho předchůdce. Vestavěná grafická procesorová jednotka Adreno 506 (GPU) má v porovnání s předchozí generací o 71 % vyšší výkon grafického zpracování. Integrovaný modem X9 LTE umožňuje ve spojení s univerzální síťovou technologií podporu 4G LTE a dvoufrekvenční Wi-Fi.

Fotoaparát

M6 Note je vybaven duálním systémem fotoaparátu, který sestává z 12megapixelového fotoaparátu SONY IMX362 / Samsung 2L7 jakožto primárního zadního fotoaparátu, který spojuje výkonnou kombinaci ultrafialové clony f / 1,9 se zákaznickým objektivem 6P a 5 megapixelovým sekundárním fotoaparátem. Obsahuje také 16megapixelovou přední kameru s clonou o šířce f / 2.0. Funkce zaostření Dual PD zajišťuje rychlost zaostření již za 0,03 s. Tyto hardwarové funkce v kombinaci s algoritmem pro krásu ArcSoft, funkcí bokeh duálního fotoaparátu, redukcí rozmazání a algoritmem HDR zajišťují prvotřídní fotografický zážitek. „Kvalita obrazu je neuvěřitelná a rychlost, s níž zachycuje akci během dne, je úžasná," říká Amberly Valentine, mladý módní fotograf roku 2010 po použití smartphonu M6 Note.

Životnost baterie

Ultra velká baterie o objemu 4000 mAh umožňuje uživatelům smartphonu M6 Note využívat funkce telefonu delší dobu, zatímco výkonná 18W technologie mCharge v telefonu umožňuje také jeho rychlé nabíjení.

Ostatní funkce

- 0,2s rozeznání otisků prstů

- Dvoubarevný blesk 4-LED s nastavením teploty

„Je to poprvé, kdy se tato kombinace pokročilého hardwaru objevila ve smartphonu na této cenové úrovni," dodal Li Nan. „Všechny funkce dodržují slib série M poskytovat kvalitu pro mladé."

O společnosti Meizu

Společnost Meizu Technology Co., Ltd. (Meizu), která byla založena v roce 2003, je podle agentury IC Insights jedenáctým největším výrobcem mobilních telefonů na světě v oblasti prodeje jednotek a jedním z nejvýznamnějších výrobců smartphonů a mobilních internetových značek v Číně. Společnost vydala téměř 30 modelů, které v roce 2016 dosáhly počtu 22 000 000 objednávek.

Společnost Meizu vyvinula řadu smartphonů zaměřených na zákazníky, které využívají optimalizovaný, přizpůsobený operační systém založený na Androidu „Flyme". Vzhledem k tomu, že řady M a Meizu byly oficiálně rozděleny do dvou nezávislých obchodních jednotek v květnu 2016, řada M byla zaměřena na definování značky produktů za cenu okolo 1 000 juanů.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum