Už v červnu si budou moct příznivci značky Nokia zakoupit její nové telefony. O2 nové smartphonyNokia 3, Nokia 5 a Nokia 6 nabídne díky exkluzivitě jako jediný operátor na českém trhu. Kromě toho zařadí do své nabídky také očekávaný model Nokia 3310.

Chytré telefony této ikonické značky budou při uvedení do prodeje spojeny s atraktivním zvýhodněním pro zákazníky využívající služby O2. S novými telefony se budou moci zájemci osobně seznámit na prodejnách O2 týden před spuštěním oficiálního prodeje.

O2 nabídne telefony za tyto ceny:

Model Cena
Nokia 3310 1 595 Kč
Nokia 3 3 995 Kč
Nokia 5 5 495 Kč
Nokia 6 6 795 Kč


Předobjednávky pro všechny modely zahájí O2 v polovině května. Svůj zájem o pořízení některého z nových modelů Nokia mohou zákazníci zaregistrovat již nyní na stránkách O2.

"Znovuuvedení značky Nokia na český trh je pro nás i pro naše zákazníky zásadní událostí. Telefonů této značky máme v síti stále stovky tisíc. Modelu 3310 starého téměř 17 let neuvěřitelných 15 tisíc," říká Jindřich Fremuth, ředitel komerční divize O2. "Věříme proto, že si tato značka najde řadu příznivců i v současné době."

O2 jako exkluzivní partner značky Nokia bude rovněž součástí její marketingové kampaně, která představí znovuzrození značky a jejich nových chytrých telefonů.

Přesné datum zahájení předobjednávek a prodeje přístrojů a dostupné varianty oznámí O2 v průběhu května.