Nubia Z17

7. června 2017 - zdroj tisková zpráva

Nubia udává technologický trend se svojí novou vlajkovou lodí - chytrým telefonem Z17 - se systémem duálního fotoaparátu a bez rámečku

Přední výrobce chytrých telefonů Nubia uvedl během akce v pekingském národním aquatickém centru na trh svou nejnovější vlajkovou loď, model Z17. Coby jeden z lídrů ve vývoji fotoaparátů v chytrých telefonech je motorem pokroku v této oblasti.

Nejzajímavějším prvkem modelu Z17 je systém dvou zadních fotoaparátů s clonou objektivu 1,4um pixelů a F1,8 a s rozlišením 12 MP a 23 MP. Díky jedinečnému senzoru CMOS s velikostí 1/2,55 palců, ultra vysoké rychlosti zaostřování 0,03 s, technologii AI a vyhledávacímu nástroji NEOVISION 7.0 vytváří model Z17 nádherné fotografie za všech světelných podmínek. Režim hybridního dvojnásobného přiblížení fotoaparátu poskytuje výkonné řešení pro noční záběry. Z17 také podporuje vzdálenou synchronizaci s Wi-Fi, 3D fotografiemi a makro snímky.

Nubia Z17

První outdoorový vodotěsný telefon od Nubia Z17 využívá nejnovější technologii bezrámečkového displeje, který mu dodává neodolatelný šarm. Je vyroben ze sofistikovaných materiálů, jako jsou sklo a kov, přičemž v sobě dokáže robustnost kovu a hladkost skla dokonale skloubit. Spolu s mimořádně velkou 5,5palcovou obrazovkou a tělem, které je z 98 % z kovu, zaručuje model Z17 nejen dlouhou životnost a širší zorné pole, ale i mnohem příjemnější držení díky zaobleným aRC okrajům.

Model Z17 dokáže rychleji přistupovat k souborům a snadněji přepínat mezi aplikacemi díky výkonnému procesoru Qualcomm Snapdragon 835, až 8 GB paměti RAM, 128 GB paměti ROM a flash paměti UFS2.1. Technologie Z17 využívá nejnovější systém Nubia UI 5.0 a exkluzivní systém NeoSMART založený na technologii AI, který umožňuje učit se a předvídat chování uživatelů. Proto se zákazníci budou těšit ze své uživatelské zkušenosti stále více spolu s tím, jak se s nimi bude model Z17 postupně seznamovat.

Vybaven baterií s vysokou hustotou 3200 mAh a systémem úspory energie NEOPOWER 3.0, chytrý telefon Z17 poskytuje životnost baterie až 2,4 dní. Jeho technologie rychlého nabíjení NeoCharge, která je založena na QC4 + od společnosti Qualcomm, dokáže nabít baterii na 50 procent své plné kapacity do 20 minut.

"Vstupem nového modelu Z17 na trh dokazuje Nubia neustálou snahu o nastavení nových výkonnostních standardů a inspirativního kreativního výrazu," řekl Ni Fei, generální manažer značky Nubia smartphone.Nubia oznamuje, že cena prvního modelu 8GB + 128GB bude 3999 RMB (přibližně 588 USD). Model Z17 bude dostupný v provedeních aurora modrá, černá zlatá, obsidiánová černá, sluneční zlatá a ohnivě červená.

O společnosti Nubia

Nubia, která byla založena v říjnu 2012, má za cíl přinášet špičkové, inovativní chytré telefony dobrodružným uživatelům hledajícím nové zkušenosti a vyšší kvalitu života. Má sídlo v Číně a pobočky po celém světě včetně Ameriky, Evropy a jihovýchodní Asie. Značka Nubia je známá svými inovativními funkcemi a profesionálními možnostmi mobilní fotografie.

Více informací naleznete na: www.nubia.com/en.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum