O2 Spolu

27. dubna 2017 - zdroj tisková zpráva O2

O2 představuje tarify O2 Spolu, cenově nejvýhodnější kombinaci služeb nejen pro rodiny.

Jako jediný přináší neomezené volání a SMS, mobilní data a digitální televizi v jednom balíčku.

Operátor O2 začne ve středu 3. května na všech svých prodejních místech nabízet nové tarify nazvané O2 Spolu. Ty zákazníkům nabídnou možnost spojovat služby a díky tomu výrazně ušetřit - nový balíček přinese měsíční úsporu zhruba 35 %.

Nabídku O2 během posledních dvou měsíců testovalo na vybraných prodejnách, v současné chvíli ji využívají již stovky českých rodin. "V pilotním provozu o ni byl obrovský zájem, proto jsme se rozhodli ji nabídnout všem. Při vytváření balíčků jsme kladli důraz především na flexibilitu," popisuje Tomáš Budník, generální ředitel O2.

Základní verze balíčku nabízí za cenu 1999 korun tři SIM karty s neomezeným voláním, SMS a 3 GB mobilních dat pro každého člena a také digitální televizi O2 TV M na doma a v dalších čtyřech mobilních zařízeních. Nabídku je možné rozšířit o čtvrtý zvýhodněný tarif i o vyšší programový balíček O2 TV. Pro zákazníky, kteří měsíčně spotřebují více dat, nabízí O2 možnost využít 5 GB dat měsíčně za 100 korun navíc na jednu SIM kartu, případně si data dle potřeby dále navýšit.

"Jsme operátor, který zákazníkům nabízí nejširší nabídku služeb pro rodinu - k tarifu O2 Spolu je možné pořídit si také neomezený internet pro domácnost se slevou," dodává Tomáš Budník.

Tarify O2 Spolu mohou začít kdykoli využívat noví i současní zákazníci O2, aniž by museli čekat, až jim skončí závazek na aktuálním tarifu. Nabídka není určená pouze pro rodiny, může ji využít kdokoli včetně drobných podnikatelů.

Příklady kombinace tarifu O2 Spolu:

Před spuštěním nabídky si O2 nechala také zpracovat u agentury Ipsos online průzkum zaměřený na rodinné výdaje za telekomunikační služby. Z něj mimo jiné vyplynulo, že více než 40 % domácností hradí poplatky za telekomunikační služby ze společného účtu. Ve 35 % hradí náklady za všechny jeden ze členů společné domácnosti a pouze v necelé třetině domácností platí náklady za telekomunikace každý sám. O přenosu služeb k jednomu dodavateli, který provozuje internet, telefon a televizi, by kvůli zvýhodnění uvažovalo 73,5 % lidí.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum