Peach Liquid Glass Screen Protector Kit

12. května 2017 - zdroj tisková zpráva

Peach: Díky inovativní technologii z tekutých krystalů jsou nyní displeje tak odolné a tvrdé jako safír

Tekuté sklo (Liquid Glass) nahrazuje klasické ochranné fólie na displeje. Tekuté sklo se nanáší hadříkem a během několika minut na povrchu displejů a dalších skleněných částí mobilních telefonů, tabletů, přenosných počítačů, čoček fotoaparátů nebo hodinových sklíček, vytvoří velmi tvrdou a pevnou ochrannou vrstvu tlustou několik nanometrů. Díky tomu tyto povrchy chrání nejen před poškrábáním, ale snižuje také viditelnost otisků prstů.

Peach Liquid Glass Screen Protector Kit

Doba, kdy aplikace ochranné fólie na displeje byla spojena s bublinkami, zbytky lepidla nebo změnou optických parametrů, které negativně ovlivnily kvalitu displeje, jsou pryč. Tekuté sklo, inovativní technologie z tekutých krystalů chrání povrchy displejů s pomocí velmi odolné a tvrdé vysoce transparentní sklovité nanovrstvy.

Sada pro aplikaci ochranného filmu z tekutého skla - Peach Liquid Glass Screen Protector Kit obsahuje všechny nezbytné komponenty a velmi snadno se používá. Nejprve se displej s pomocí přiloženého čistého hadříku vyčistí a následně se prostřednictvím speciální aplikační tkaniny rozetře po povrchu displeje tekuté sklo, které se nechá zaschnout a po 10 minutách se vyleští s pomocí další přiložené tkaniny z mikrovláken.

Po zhruba 30 minutách je ochranná vrstva již dostatečně vytvrzena a zařízení můžete začít používat. Celý proces zrání je dokončen po zhruba 10 hodinách.

Výsledkem je neviditelná, vodu odpuzující vrstva s tvrdostí 9H (podle mezinárodní Mohsovy stupnice tvrdosti), která chrání displej prakticky před všemi druhy škrábanců, včetně poškrábání kovovými předměty, jako jsou klíče nebo mince. Odolnost proti poškrábání 9H odpovídá tvrdosti safíru a pouze diamant má na této desetistupňové škále vyšší tvrdost než tato ochranná vrstva. Ochranná vrstva z tekutého skla má navíc biostatické účinky a snižuje růst baktérií o více než 99%. Díky lotosovému efektu navíc tato vrstva snižuje viditelnost otisků prstů na displeji. Odolnost této ochranné vrstvy byla ověřena praktickými zkouškami a je 12 měsíců nebo 200 tisíc přejetí prstu po displeji.

Sada pro aplikaci ochrany z tekutého skla - Peach Liquid Glass Screen Protector Kit PA109 je již nyní v prodeji.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum