Předobjednávky telefonů Samsung GALAXY S9 a S9+

O2 zahajuje předobjednávky telefonů Samsung GALAXY S9 a S9+. Zákazníci je mohou získat až o 12,5 tisíce levněji

Operátor O2 připravil pro zájemce o nový telefon Samsung GALAXY S9 nebo GALAXY S9+ možnost si tuto novinku předobjednat už nyní. Ti nejrychlejší, kteří si telefon pořídí na webu www.o2.cz/chci-galaxy-s9, získají možnost si nový model užívat už týden před zahájením oficiálního prodeje. Pokud využijí možnosti odkupu staršího telefonu u společnosti Samsung, získají ten nový až o 12 500 korun levněji.

"Zákazníkům, kteří si u nás pořídí nový Samsung a využijí možnost odkupu staršího telefonu na webu www.novysamsung.cz, získají kromě výkupní ceny také bonus. Nový model tak mohou získat za necelých 10 tisíc korun," popisuje Richard Siebenstich, ředitel Komerční divize v O2.

Model telefonu Cena u O2
Samsung GALAXY S9 64 GB 21 995 Kč
Samsung GALAXY S9 256 GB 24 495 Kč
Samsung GALAXY S9+ 64 GB 24 495 Kč
Samsung GALAXY S9+ 256 GB 26 995 Kč

Objednaný telefon doručí O2 zákazníkům dříve, než bude nový model dostupný na českém trhu, tedy od pátku 9. března. Od stejného dne si ho budou moct zákazníci také vyzvednout na zvolené O2 Prodejně.

Skvělý fotoaparát, vlastní emoji i Slow motion

Telefony navazuj na skvělé vychytávky předchozích modelů, jako je bezdrátové nabíjení, čtečka duhovky a rozpoznání obličeje nebo displej v kvalitě HD+, a přináší také řadu novinek. Tou nejpodstatnější je fotoaparát s unikátní technologií proměnné clony. Díky tomu fotí telefony skvělé snímky i za špatného světla. Ze selfie z předního fotoaparátu je možné vytvořit vlastní emoji a animované avatary. Obě novinky umí natáčet zpomalené video s velmi efektními záběry. Dostupné budou ve dvou paměťových variantách - 64 a 256 GB, což ocení i nároční uživatelé. Novinkou jsou také stereofonní reproduktory s Dolby Atmos. I tato řada telefonů Samsung je velmi odolná, což potvrzuje certifikace IP68. Více o technologický vychytávkách nových modelů si můžete přečíst na Modrém blogu.

Nákup u O2 s řadou výhod

O2 nabízí při pořízení jakéhokoli telefonu v jedné z O2 Prodejen nebo na e-shopu řadu výhod. Mobily a tablety lze pořídit na splátky bez navýšení ceny. S nastavením služeb zákazníkům pomohou v rámci O2 péče konzultanti na všech prodejnách i poradci O2 Guru. Zákazníci si zároveň si mohou telefon pojistit, a to jak proti mechanickému poškození, tak i proti krádeži. Cenu pojistného se pak platí jednoduše s pravidelným měsíčním vyúčtováním.

Výhody pořízení Samsung GALAXY S9 a S9 + u O2:

  • Výkup starších modelů Samsung až do výše 10 000 Kč a k tomu navíc bonus 2 500 Kč ve spolupráci se značkou Samsung (více na www.novysamsung.cz)
  • Možnost zakoupení na splátky bez navýšení při vyzvednutí na O2 Prodejně
  • Díky podpoře frekvencí LTE FDD a TDD nejrychlejší připojení k mobilnímu internetu s rychlostí až 300 Mbit/s a podpora VoLTE
  • Možnost pojištění telefonu proti poškození nebo krádeži
  • Poradenství O2 Péče (správné nastavení a funkčnost internetu, MMS, apod.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum