Prodej zahájen: Chytré telefony Galaxy S9 a S9+

17. března 2018 - zdroj tisková zpráva

Prodej zahájen: Chytré telefony Galaxy S9 a S9+ vyvinuté pro moderní komunikaci

Oceněný telefon Galaxy S9+ získal v žebříčku DxOMark v kategorii fotoaparátů nejvyšší skóre v historii

Společnost Samsung Electronics America, Inc. oznámila, že nové modely oceněných chytrých telefonů Galaxy S9 a Galaxy S9+, u nichž recenzenti telefonů z celého světa vysoce hodnotí nejlepší displej, provedení a fotoaparát, jsou nyní v prodeji ve Spojených státech amerických u poskytovatelů bezdrátových sítí a maloobchodech. Telefony jsou nabízeny ve třech barvách: černé, modré a fialové. Doporučená maloobchodní cena modelu Galaxy S9 je 719,99 amerických dolarů, zatímco model Galaxy S9+ by se měl prodávat za 839,99 amerických dolarů. Jak odblokovaná, tak carrier verze modelů Galaxy S9 a Galaxy S9+ je rovněž v nabídce na stránkách Samsung.com.

„Telefony Galaxy S9 a S9+ jsou navrženy pro zákazníky vizuální a sociální generace, kteří jsou ve spojení, komunikují a sdílejí své zážitky prostřednictvím fotek a videí,“řekl Tim Baxter, předseda představenstva a generální ředitel divize společnosti Samsung Electronics pro Severní Ameriku. „Společnost Samsung naplno využila svou dlouholetou historii modernizace, pro zdokonalení fotoaparátu v chytrém telefonu tak, aby mohli uživatelé nejenom pořizovat skvělé snímky při jakémkoli osvětlení a v jakémkoli prostředí, ale rovněž se mohli vyjádřit vlastním jedinečným způsobem.“

Prodej zahájen: Chytré telefony Galaxy S9 a S9+

Vylepšený fotoaparát

Modely Galaxy S9 a Galaxy S9+, vytvořené pro stále populárnější způsob komunikace a sebevyjádření prostřednictvím fotografií, videí a emoji, jsou vybavené nejlepším fotoaparátem s funkcí Dual Aperture1 (F1.5 bF2.4), která funguje stejně jako lidské oko, když se přizpůsobuje různým světelným podmínkám. Kromě toho zachycují telefony Galaxy S9 a S9+ až 12 verzí stejného snímku, aby vznikla optimální fotografie s vysokým kontrastem a menším šumem a zrnem. V žebříčku DxOMark získal model Galaxy S9+ nejvyšší skóre v historii, pokud jde o fotoaparáty v mobilních telefonech.

Kromě toho umožňuje funkce Super Slow-mo na modelech Galaxy S9 a S9+ superzpomalené zachycení záběrů 960 snímků za vteřinu a video, které trvá 0,2 vteřiny lze zpomalit, aby trvalo až šest vteřin pro epické zachycení každodenních okamžiků. S funkcí automatické detekce pohybu je snadné zachytit i ty nejrychlejší momenty, neboť funkce Super Slow-mo začne zaznamenávat okamžitě, jakmile dojde k pohybu. S funkcí animovaných emoji AR Emoji mohou uživatelé proměnit dvourozměrné selfie do podoby 3D avatara a vybrat si z připravených postaviček nebo si vytvořit takovou, která se jim prostě líbí. Upravené emoji se rovněž automaticky ukládají do 18 animovaných verzí formátu GIF, které lze posílat a sdílet prostřednictvím jakékoli aplikace, která tento formát podporuje.

S fotoaparáty modelů Galaxy S9 a S9+ se mohou uživatelé stát součástí okolního světa prostřednictvím inteligentního asistenta Bixby2 společnosti Samsung. Díky zkušenostem s technologií učení, rozšiřuje asistent Bixby fotoaparát o celou řadu inteligentních funkcí, jako je například okamžitý překlad textu z jednoho jazyka do druhého, schopnost rozeznat potraviny, spočtení přibližného kalorického obsahu a informovat o důležitých místech a zajímavostech v nejbližším okolí. S asistentem Bixby mohou uživatelé identifikovat produkty, které hledají a okamžitě si je koupit u stále rostoucího počtu obchodníků.

Pohlcující zábava

Modely Galaxy S9 a Galaxy S9+ obsahují rozšířené funkce pro zábavu, jako jsou výkonné reproduktory vyladěné od AKG a nejjasnější displej Super AMOLED na přístroji Galaxy. Se špičkovým zvukem a úchvatnou obrazovkou je pro uživatele nyní jednodušší než kdy předtím, aby si vychutnali svůj oblíbený obsah.

Propojený ekosystém

Oba modely Galaxy S9 i Galaxy S9+ podporují novou aplikaci SmartThings, která umožňuje jednoduchou a jednotnou obsluhu a ovládání zařízení Samsung i dalších kompatibilních spotřebičů. Ovládání připojených zařízení může být tak snadné jako přepnutí vypínače.

Základ Galaxy

Součástí modelů Galaxy S9 and S9+ jsou standardně základní oblíbené parametry, jako je například odolnost proti vodě a prachu kategorie IP68, rozšiřitelná paměť, rychlé a bezdrátové nabíjení a vstup pro sluchátka3. Kromě toho podporují modely Galaxy S9 a S9+ nejrychlejší sítě, jako například gigabitové LTE až do rychlosti 1,2 Gb/s, takže přinášejí uživatelům nejlepší kvalitu hovorů a rychlost přenosu dat, která je dnes na jejich sítích k dispozici.

Program péče o zákazníky Samsung Premium Care

S nákupem nového telefonu Galaxy S9 nebo Galaxy S9+ na stránkách Samsung.com, mohou zákazníci na jeden měsíc využít bezplatně program péče o zákazníky Samsung Premium Care. Jde o jediný podpůrný program, který za vámi přijde domů, do kanceláře nebo oblíbené kavárny. Služba rovněž zahrnuje ochranu před poškozením, rozšířenou záruku a rychlou podporu nebo výměnu přístroje.

Kromě toho společnost Samsung nedávno oznámila, že rozšíří osobní podporu mobilních zařízení tím, že v zemi otevře více než 300 autorizovaných servisních středisek Samsung Care uBreakiFix . Do začátku roku 2019 plánuje společnost Samsung a uBreakiFix otevřít ve Spojených státech amerických téměř 200 dalších servisních středisek Samsung Care.

Další informace o telefonech Galaxy S9 a Galaxy S9+ naleznete na internetové adrese news.samsung.com/us/galaxy-s9/.

Technická specifikace Samsung Galaxy S9 a S9+

1. Dual Aperture na zadním fotoaparátu je pouze širokoúhlý.

2. Hlasový příkaz pracuje s vybraným rostoucím počtem aplikací třetích stran, viz Apps with Voice v asistentu Bixby, kde naleznete seznam kompatibilních aplikací. Dostupnost služeb se může lišit v jednotlivých zemích nebo podle operátora. Okamžitý přístup do Bixby není k dispozici při nahrávání videa a hlasu, v úsporném režimu, pohotovostním režimu, dětském režimu, DeX, DeX Station a režimu v autě. Hlasový příkaz rozpoznává angličtinu (USA), korejštinu a čínštinu (mandarinskou). Nerozpoznává všechny akcenty, dialekty a výrazy.

3. Vodě odolný na základě testů, kdy byly přístroje ponořeny do vody o hloubce až 1,5 metru po dobu 30 minut. Po kontaktu s vodou vysušit. Karta MicroSD se prodává samostatně. Galaxy S9 a Galaxy S9+ mají paměť 64GB. Bezdrátová nabíječka se prodává samostatně.

4. Displej měřený diagonálně jako plný obdélník bez zohlednění zaoblených rohů.

5. Předem je nastaveno rozlišení Full HD+, které lze změnit v menu Nastavení na Quad HD+ (WQHD+).

6. Pokrytí systémy Galileo a BeiDou může být omezené.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum