Oceňované smartphony Honor

10. července 2018 - zdroj tisková zpráva

Oceňované smartphony Honor vstupují na latinskoamerické trhy

Honor, přední online značka smartphonů zaměřená na digitální příznivce, dnes oznámila oficiální vstup na latinskoamerický trh jako součást plánu globální expanze společnosti. Se slavnostními otevřeními, které se konají v Kolumbii dne 28. června, v Mexiku dne 5. července a v Bolívii dne 10. července, značka Honor brzy představí místním zákazníkům čtyři nejnovější přístroje - Honor View10, Honor 7X, Honor 7A a Honor 7S. Mezitím plánuje vstup do dalších zemí v Latinské Americe v příštím roce, mj. do Chile, Peru, Argentiny, Kostariky, Panamy, Guatemaly atd.

Značka Honor slibuje, že povznese mobilní zážitek pro internetově orientované mileniály, pro které je důležitá cena, ale jsou zároveň nekompromisní s ohledem na výkon, a kteří chtějí vyjadřovat svou silnou individualitu prostřednictvím unikátních produktů a zároveň uspokojit své potřeby z hlediska kvality, designu a nejnovějších prémiových funkcí. Tato expanze umožňuje značce Honor splnit svůj slib zákazníkům v Latinské Americe a poskytnout jim nesrovnatelné výrobky, které zdobí vynikající výkon, design a cenová dostupnost.

Čtyři smartphony Honor vstupují na latinskoamerický trh (PRNewsfoto/Honor)

Prezident společnosti Honor pan George Zhao uvedl nadšení společnosti z nové expanze těmito slovy: „Naším cílem je stát se do roku 2020 jednou z pěti nejlepších značek smartphonů. Latinská Amerika je jedním z nejrychleji se rozvíjejících trhů se smartphony na světě s rostoucí poptávkou po dalších službách. Značka Honor je v dobrém postavení, aby uspokojila tuto nevyužitou potřebu svým silným produktovým portfoliem a DNA značky. Jsme odhodláni investovat do tohoto klíčového trhu a tato expanze je pouze začátkem našich plánů pro tento region."

Jako mladá čtyřletá značka Honor globálně roste nepředstavitelnou rychlostí. Na domácím trhu značka Honor překonala od ledna do prosince roku 2017 všechny společnosti internetově prodávaných telefonů v Číně z hlediska objemu prodeje i příjmů, tvrdí nezávislá společnost pro výzkum trhu Sino. Značka Honor byla nedávno korunována jako dvojnásobný šampion Festivalu e-shopů „618" (jedna z největších celosvětových online prodejních akcí, která se každoročně koná 18. června). Značka Honor dosáhla v průběhu tohoto festivalu nejvyššího kumulativního objemu prodeje a získala první místo z hlediska denního objemu prodeje v kategorii smartphonů. Kromě Číny značka Honor také prokázala svůj potenciál a popularitu díky vynikajícímu prodeji během nákupní sezóny Black Friday v Evropě a USA. S neuvěřitelným růstem tržního podílu byla podle zprávy GFK 2018 značka Honor také během 12 po sobě jdoucích měsíců třetím největším prodejcem na ruském trhu. Stojí za zmínku, že milion smartphonů Honor 10, vlajkové lodi značky Honor, byl celosvětově prodán za pouhých 26 dní, což je rekordní úspěch mezi všemi smartphony Honor.

Eric Che, prezident společnosti Honor America, uvedl: „Zákazníci v Latinské Americe na tuto chvíli netrpělivě čekali. Jsme nadšeni, že konečně přinášíme naši značku a výrobky do tohoto regionu a jsme přesvědčeni, že se uživatelé v Latinské Americe rychle stanou součástí naší věrné globální základny příznivců, která uznává jedinečnou hodnotu našich inteligentních zařízení."

Rozšíření telefonní společnosti do Latinské Ameriky navazuje na nedávný vstup do Turecka, Vietnamu, Thajska a Indonésie počátkem tohoto roku. Značka Honor, která působí ve více než 74 zemích a regionech, má celosvětově více než 100 milionů fanoušků. S výhledem do budoucnosti bude společnost Honor dále rozvíjet domácí i zahraniční trhy a vynaloží veškeré úsilí, aby zvýšila každodenní mobilní zážitek spotřebitelů.

Honor View10 - vlajkový model s podporou AI

Vyzkoušejte sílu AI se smartphonem Honor View10. Honor View10 nabízí špičkovou technologii AI a vynikající výkon. Zařízení Honor View10 je vybaveno procesorem NPU, který nabízí funkce AI a výkon, který umožňuje rychlejší a lepší výkon. Honor View10 je absolutním vítězem, který v lednu získal od médií ocenění „Nejlepší na výstavě CES 2018".

Honor 7X -nejlepší telefon s plnou obrazovkou pro mladé

Honor 7X je neodolatelný z hlediska výkonu i ceny. Zařízení Honor 7X, vybavené silným 8jádrovým procesorem Kirin 659 a grafickou procesorovou jednotkou (GPU) spolu s plným displejem (FullView), je perfektním herním monstrem s konkurenční cenou. Jeho historie hovoří sama za sebe. Na trhu v Číně dosáhl Honor 7X prodeje 300 000 kusů během prvních dvou hodin prodeje v e-shopu Tmall.com, v rámci výprodeje „Singles' Day" v listopadu loňského roku. K dnešnímu dni se řada smartphonů řady X prodávala populárně po celém světě. 7X je po vstupu Amazonu na akciový trh v USA vždy na prvním místě v maloobchodních prodejích a jednou byl dokonce i vyprodán.

Honor 7A - nejpřístupnější smartphone s odemykáním obličejem

Honor 7A je cenově nejdostupnějším smartphonem ve své třídě, který nabízí odemykání obličejem a dobrou paměť. Spolu s plným bezrámečkovým displejem, výkonným 8jádrovým procesorem s frekvencí 1,8GHz a elegantním kovovým designem Honor 7A umožňuje zákazníkům vidět více, více zachytit a vyjádřit více. Honor 7A, který nabízí nejmodernější spojení technologie, designu a výkonu za bezkonkurenční cenu, se snaží inspirovat aktivity, podporovat kreativitu a podpořit spotřebitele, aby prozkoumali nejvyšší úrovně možností.

Honor 7S - průlomový pro uživatele smartphonů nové generace

S plným displejem, výkonným přijímačem, LED bleskem na předním i zadním fotoaparátu, inteligentní správou baterie a třemi sloty (dual SIM a micro-SD) Honor 7S předčí každý jiný telefon ve své třídě. Tak vysoce výkonný a stylový smartphone nebyl nikdy pro novou generaci uživatelů smartphonu dostupnější a zároveň jim poskytuje špičkové zážitky, aby lépe viděli, slyšeli a dokázali více.

O značce Honor

Honor je přední světovou značkou smartphonů, která je součástí skupiny Huawei. Tato značka vznikla s cílem naplnit slogan „Pro statečné" (For the Brave) a snaží se uspokojovat potřeby generace z přelomu tisíciletí prostřednictvím nabídky výrobků optimalizovaných pro internet, které svým uživatelům nabízí skvělé možnosti, podporují akčnost a kreativitu a umožňují jim plnit si své sny. Díky tomu se značka Honor odlišuje od ostatních a sama naplňuje svůj slogan statečnosti v tom smyslu, že dělá věci jinak a snaží se zákazníkům nabízet jenom ty nejmodernější technologie a inovace.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum